Reviews van bezoekers

Pascal en Marcel Muurling

Beste allemaal van Voetbaltix.nl,

Ik wilde toch nog even mijn persoonlijke dank uitspreken over de twee kaarten van afgelopen zondag wedstrijd Real Madrid-Atletico Madrid.

Ik heb tevens een filmpje bijgesloten om maar even aan te geven hoe dicht we op het veld en alle sterspelers zaten.Het was een geweldige ervaring en voor mijn zoon een onvergetelijk weekeinde.

Hartelijk dank voor de service,

Philip Peters (google)

Deze heren deden niet alleen wat ze beloofden, maar deden er nog een flinke schep bovenop. Uitmuntende service, ik kan niet anders zeggen.

Martijn van der Waal (google)

Ik was ook een beetje bang dat dit niet klopte maar toch maar tickets gekocht voor ajax utrecht. Tickets gekregen na een 15 min in de email. Top wedstrijd van ajax utrecht gezien en goede plekken naast elkaar. Erg fijn !

Steven Selaets (google)

Voorbij weekend kaarten gekocht voor Real  Sevilla. Prima tickets en tevens vlotte en fijne afhandeling!
 
 

Rudy de Jong (google)

Tickets voor Barcelona-Valencia besteld. Op tijd via de mail de tickets met QR code ontvangen en met deze e-ticket was het zeer eenvoudig om het stadion binnen te komen. Prima plek en een geweldige wedstrijd beleefd.

Mick (google)

Fantastische service. Ruim voor de wedstrijd de kaarten gekregen en daarbij een duidelijke instructie. Bovenal een geweldige ervaring gehad met uitstekende plaatsen. Op naar de volgende wedstrijd!

Sven Ijzendoorn (google)

CHELSEA VS BRIGHTON HOVE ALBION

Top service waren in London andere wedstrijd werd geannuleerd door Corona. Gebeld met voetbaltix en er werd direct met ons meegedacht zo konden we uiteindelijk nog naar Chelsea met 4 plekken naast elkaar met goed uitzicht wat ons beloofd werd.

Joren (google)

Meerdere keren via Voetbaltix kaarten gekocht voor een wedstrijd.
Deze keer Tottenham Hotspur – AFC Bournemouth. Wederom een mooie ervaring in een schitterend nieuw stadion.
Kaarten ruim op tijd, erg mooie plaatsen en goede tips voor reizen naar het stadion… daarnaast een leuk sjaaltje ontvangen!

Voetbaltix.. wederom bedankt voor de uitstekende service!

G. Jozefzoon (google)

Met mijn vriendin naar de champions league wedstrijd geweest van FC Barcelona. Tickets op tijd ontvangen en hele fijne plekken. Genoten!!

Hrlm097 jm (google)

Mooie plekken, goed geregeld en een mooie wedstrijd!
Thanks voor de goede service!

Tony, Robert en Vincent 

Het was een geweldige belevenis om na de corona een wedstrijd te bezoeken en een mooie stad!

De plaatsen waren geweldig, echt top plekken en voor herhaling vatbaar.De sfeer om en in het stadion is echt super.

Als we weer naar een wedstrijd gaan dan komen we zeker naar jullie toe voor kaarten, de service die jullie aan ons hebben gegeven is gewoon zeer goed te noemen.

Kaarten waren binnen een paar uur na de bestelling al binnen, grote klasse!

 

 

MISCHA & YOURI 30-10-2021 – CHELSEA – NORWICH

Een lang gekoesterde wens kwam afgelopen zaterdag uit. Met mijn zoon hebben wij de wedstrijd op Stanford bridge bezocht. Een heerlijk oud Engels stadion met nog echte sfeer. Voetbaltix had 2 kaarten geregeld nabij de cornervlag van waaruit we maar liefst 7 goals hebben mogen zien. Prima plekken en goede service 👍🏻 Dank jullie wel voor het regelen van de kaarten.