faq
  • Wanneer ontvang ik mijn tickets ?
  • Wat is mijn plek in het stadion ?
  • Bevinden de bestelde tickets zich naast elkaar in het stadion ?
  • Wat als ik mijn kaartje kwijt ben ?
  • Waarom zijn de prijzen bij VOETBALTIX afwijkend van de waarde die op het ticket staat ?
  • Hoe kan ik betalen ?
  • Kan ik mijn order annuleren ?
  • Heeft u de verkeerde tickets ontvangen?
  • Overige vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets ?

Tickets worden normaal gesproken één tot twee weken voor de wedstrijd door VoetbalTix verstuurd. Dit omdat alle voetbalclubs hun tickets op verschillende momenten vrijgeven. Zodra uw tickets zijn verzonden ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin het zendingsnummer. Voor enkele clubs is het niet mogelijk de kaarten op voorhand te leveren. In dit geval zal de klantenservice van VoetbalTix contact met u opnemen om de kaarten in uw hotel / appartement te leveren.

Wat is mijn plek in het stadion ?

De stadionplattegrond met de daar bijbehorende categorie-indeling geeft een goede indicatie van uw plek in het stadion. Op het moment van bestellen is het niet mogelijk om de exacte locatie van uw tickets te bevestigen. Deze informatie wordt pas in een later stadium bekend gemaakt door onze leveranciers.

Bevinden de bestelde tickets zich naast elkaar in het stadion ?

VoetbalTix garandeert altijd dat wanneer je twee tickets boekt deze zich naast elkaar zullen bevinden. Voor boekingen vanaf drie tickets doet  haar uiterste best om deze direct naast elkaar te plaatsen.VoetbalTix kan dit echter niet garanderen. Wanneer het niet mogelijk is om het gezelschap als een geheel in het stadion te plaatsen zal het gezelschap opgesplitst worden.

Wat als ik mijn kaartje kwijt ben ?

Helaas kan VoetbalTix geen terugbetaling of vervanging aanbieden voor verloren, gestolen of beschadigde kaartjes. Wanneer je de kaartjes hebt ontvangen, zijn ze uw eigendom en niet langer beschermd door onze Ticket Garantie. Zorg er daarom altijd voor dat u zorgvuldig met uw tickets omgaat.

Waarom zijn de prijzen bij VOETBALTIX afwijkend van de waarde die op het ticket staat ?

De door VOETBALTIX gehanteerde prijzen zijn gerelateerd aan de marktwerking van vraag en aanbod. De prijzen zijn dus onderhevig aan continue veranderingen en afhankelijk van de momenteel geldende marktwaarde.

Hoe kan ik betalen ?

Bij VoetbalTix kunt u betalen met PayPal, Credit Card en IDEAL. Event Spot beveelt PayPal aan als betalingsmethode voor online aankopen. PayPal accepteert alle grote creditcardmaatschappijen en betalingen via bankoverschrijvingen. Heeft u desondanks problemen met uw betaling, neem dan per e-mail contact op met de klantenservice van VoetbalTix .

Kan ik mijn order annuleren ?

Helaas is het niet mogelijk een order te annuleren. Bestel alleen tickets als u er zeker van bent dat u de wedstrijd kunt bijwonen. Wees er ook zeker van dat u uw tickets bestelt voor de juiste wedstrijd.

Heeft u de verkeerde tickets ontvangen?

Wanneer u denkt verkeerde tickets te hebben ontvangen vergelijk deze dan eerst met de gegevens van uw bestelling. Wanneer u van mening bent nog steeds de verkeerde tickets in handen te hebben, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice.

Overige vragen

Mocht u uit bovenstaande vragen geen concreet antwoord kunnen vinden, twijfel dan niet om contact op te nemen via onze contact pagina.